De Twee Auto Tune Up

chiptuning

De Twee auto tunen up is een eenvoudig concept te begrijpen, maar vaak een die veel amateur-stuurprogramma ‘ s negeren meteen. Maar wilt u echt verbeteren van uw auto ‘ s kracht en prestaties die u nodig hebt om te overwegen dit. U zult ook in staat zijn om de kosten omlaag op uw tune-up project, evenals het maken van een investering voor jezelf, dat zal later op de weg. Dus laten we een kijkje nemen hoe de auto-tunen van uw auto…

Wanneer u begint met uw twee-auto tune-up project, moet u eerst bepalen voor welke auto zal worden de basis van de motor gegevens bestand. Dit bestand is een verzameling van alle gegevens, van de wil van de cilinderinhoud naar de cilinder afsluiters die moet in orde is. Dat gezegd zijnde, er zijn andere auto ‘ s die er deel van dezelfde engine als die van jou – en dus konden zij ook de basis vormen voor een leuk project waar je aan kan werken. Nadat u dit hebt uitgezocht, dan bent u klaar om te gaan! Dit proces vereist uiteraard een zeer fundamenteel begrip van hoe de motor van een auto werkt, dus als u niet zeker bent over een van deze gewoon online te krijgen en te doen wat onderzoek.

De volgende stap van uw twee-auto tune up is om te verwijderen van alle onderdelen van de auto die u niet nodig hebt. Vaak zijn dat dingen zoals fender bekleding, of de staart van de auto. Vervolgens moet je op zoek naar een goede compressor van de lucht van uw compressor kit. Nu nadat je dat gedaan hebt, is het tijd om te beginnen met het maken van een paar liedjes!

Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw twee-auto tune up, moet u ervoor zorgen dat u een goede set van nummers voor de motor je nu mee bezig bent. U niet wilt om te proberen te mix en match – engines-er worden dit zal de garantie ongeldig maken die u zou kunnen hebben. Als u wilt dat het echt veilig is, moet u raadpleegt u de handleiding en volg de instructies.

Vergeet niet dat er veel te doen bij het doen van een twee-auto tune up. Als je rotzooi iets, je nodig hebt om het weer uit elkaar. Afhankelijk van de aard van de schade, je zou het zelfs nodig om het vervangen van sommige onderdelen. Maar als je weet wat je aan het doen bent, en als je de stappen goed, je moet niet al te veel problemen in uw auto tune-up.

En een laatste ding. Bij het doen van een twee-auto tune up, het is niet alleen de motor die u nodig hebt om zich te concentreren op. Het is ook de verrijdbaar carrosserie van het voertuig. Met alle extra onderdelen die u hebt, kan het zijn dat u de uitgaven veel tijd met the body shop. Dus zorg ervoor dat u hebt opgegeven op de binnenkant van de auto zijn aandacht eerst voordat je verder gaat.

Chipperformance.nl

Related Post