Hoe Bitcoins te kopen zonder een bankrekening

bitcoins

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van bitcoins, dan is dit artikel voor u geschreven. In het bijzonder gaan we het hebben over waarom u zou moeten overwegen om ze te kopen, hoe u ze kunt kopen, welke soorten bedrijven ze accepteren en hoe u uw account kunt gebruiken om uw winst te maximaliseren. Tegen de tijd dat u dit artikel hebt gelezen, heeft u een duidelijk idee van welke koopstrategie het beste bij uw individuele behoeften past. In het volgende artikel bespreken we de verschillende manieren waarop u uw geld op internet kunt besteden.

Hoe u online bitcoin kunt kopen Als u geïnteresseerd bent om te leren hoe u bitcoin online kunt kopen, is een van de eerste plaatsen waar u moet zoeken een online uitwisseling. Dit zijn speciale internetuitwisselingen die uitsluitend betrekking hebben op transacties tussen individuen. Ze worden meestal in hun vrije tijd gerund door mensen en geven u volledige anonimiteit. Het enige dat u hoeft op te geven, is uw e-mailadres, dat u natuurlijk aan niemand hoeft te onthullen. Het voordeel hiervan is dat u al uw transacties kunt uitvoeren in de wetenschap dat niemand anders kan volgen wat er met uw account gebeurt. Het nadeel hiervan is dat als er iets misgaat, het waarschijnlijk uw eigen schuld is.

Een andere manier om bitcoins te kopen, is met een digitale portemonnee. Een digitale portemonnee is precies zoals de naam al aangeeft – het is een portemonnee die uitsluitend werkt met elektronische valuta. U gebruikt het zoals u een bankrekening zou gebruiken. In plaats van met conventionele banken om te gaan, gebruikt u uw digitale portemonnee om te betalen voor aankopen die u online heeft gedaan. Dit is een goede manier om bitcoins te kopen als u volledige privacy wilt.

Een derde optie is om een hardware wallet te krijgen. Dit is een type portemonnee dat werkt met uw specifieke privésleutels. Uw privésleutels zijn eigenlijk codevellen die eigenlijk alleen bestaan in de handen van de persoon van wie u de bitcoins heeft gekocht – en ze kunnen niet worden gedupliceerd of gekopieerd. Het voordeel hiervan is dat als u uw privésleutels kwijtraakt, u deze kunt herstellen met behulp van de Blockchain-technologie.

Als u zich zorgen maakt over de beveiliging, kunt u ook kiezen voor een hardwarematige uitwisseling. Op hardware gebaseerde uitwisselingen lopen via een bedrijf dat uw transacties verwerkt via beveiligde servers. Dit is een goed systeem om bitcoin te kopen als je moet reizen of als je absolute privacy nodig hebt. Het is ook minder duur dan de meeste uitwisselingen. De meeste van deze bedrijven hebben verschillende serviceniveaus.

Zoals u ziet, zijn er verschillende opties om bitcoins te kopen. De veiligste en beste methode om deze nieuwe activa te kopen, is via een openbare of particuliere beurs. Zelfs dan is het echter aan te raden om een softwareportefeuille te gebruiken, zelfs als u ervoor kiest om via een service te ruilen. Met de juiste service heeft u volledige privacy en snelle transactietijden.

Bitcoin Meester | Bitcoin Kopen 

klik hier bitcoinmeester.nl

Related Post