Hoe om ether te kopen met ideaal

ether kopen

Als u wilt weten hoe u ether kunt kopen met ideaal, dan bent u op de juiste plaats gekomen. We bespreken de meest populaire manier om Ether in korte tijd te kopen. Het eerste dat u hoeft te doen is een account registreren met ideaal; Nadat u zich hebt geregistreerd, vult u uw gegevens in en ga dan naar uw inlogpagina. Dit brengt uw profielpagina op, waar u op de ICO-link moet klikken die zegt dat ik absoluut willen ruilen!

Volgende, als je wilt weten hoe je ether met ideaal koopt, moet je leren over de verschillende beschikbare paren om uit te kiezen. Dit zijn ether als hedge tegen valutaverliezen, ether als een lange positie en ether als een korte positie. Er zijn veel meer, maar we zullen mensen in dit artikel bespreken. Nu, wanneer u de prijs van een etherpair ziet, ziet u aan de linkerkant een prijsteller. Je ziet een dollarteken naast de prijsteller, die in feite een hulpmiddel is dat je helpt de prijs per ether te achterhalen. Als u de prijs van Ether op uw scherm ziet, moet u op het teken van de dollarteken klikken om de waarde van één ether per USD weer te geven.

Zodra je dit alles hebt gedaan, is het nu tijd om door te gaan en een bestelling te plaatsen. Om dit te doen, moet u een account maken en naar uw marktpagina gaan. Op de marktpagina ziet u een tabblad dat contracten zegt. Klik op dat tabblad en selecteer vervolgens de optie Contracten.

Nadat u dit hebt gedaan, kunt u de soorten ethers bekijken die u kunt plaatsen.

Je zult merken dat er drie contracttypen beschikbaar zijn voor jou: Dollar Stock, Dollar E-Mini, en Forex Megadroid. U kunt elk contract zien in het vervolgkeuzemenu. Klik op een contract waarvoor u een bestelling wilt plaatsen. Zodra u hebt gekozen welk contract in de handel is, vult u de vereiste informatie in. U typt uw bestelling in, geef de gewenste prijs op die u wilt en wacht dan op uw bestelling om te bevestigen.

Nadat uw bestelling is bevestigd, wordt u het bedrag dat u naar de verkoper moet verzenden. Omdat u nu nog geen account hebt opgebouwd, moet u uw creditcard gebruiken of uw e-mailadres verifiëren voordat u de ether kunt kopen met ideaal. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u een marktorde voor ethers plaatsen. De marktorde is een onmiddellijke opname van uw account.

Een ding dat u moet opmerken over het proces van het kopen van ether met het ideaal is dat het de nieuwste marktgegevens gebruikt. Dit is de reden waarom het sneller is dan enige andere online transactie die u zou kunnen maken. Het is niet nodig om door de wisselkoerstafels te gaan, of een soort ingewikkelde wiskunde. Alles wordt voor u gedaan in het online formulier. Er is zelfs een link voor u om de volledige database van marktgegevens en allerlei soorten andere informatie te downloaden, die bijzonder behulpzaam is wanneer u snel en nauwkeurige offertes nodig hebt voor uw bestellingen.

Klik hier voor meer informatie Bitcoinmeester

Related Post