Hoe om te Koken van Pasta Als een Pro

Italiaanse pasta

Italiaanse pasta is de favoriete pasta van de italiaanse families over de hele wereld. Gemaakt van griesmeel, het is geliefd om zijn soepele, smeuïge textuur.

Hoewel de Italianen hebben beheerst de kunst van het maken van verse pasta gedurende vele generaties, spaghetti kan nog steeds worden gemaakt van andere bronnen elders of zelfs in China en elders in de duizend jaar oud verleden. Italiaanse pasta is gemaakt van een penne of linguine, dat zijn een soort dunne, holle schelpen van het deeg met de hand uitgerold te produceren spaghetti. De ingrediënten in een italiaanse pasta ‘s komen uit verschillende regio’ s in Italië. Sommige ingrediënten, zoals tomaten en uien, komen vaker elders in Italië, terwijl anderen, zoals basilicum, zijn vaker in het gebied waar ze oorspronkelijk vandaan kwam.

Waarschijnlijk een van de meest bekende italiaanse pasta stijlen is lasagne. Lasagne is afkomstig van het woord, dat betekent ‘ lam strepen.” Italiaanse pasta is meestal dikker dan zin, waarschijnlijk als gevolg van de ingrediënten. Italiaanse pasta chefs gebruik extra virgin olijfolie, gehakte uien, de knoflook, de schil van verse peterselie, oregano, en kruiden zoals Rozemarijn, tijm, enz. Om de dunne platen van italiaanse pasta ‘ s, het deeg wordt uitgerold op een met bloem bestoven bord tot het ongeveer twee keer zijn oorspronkelijke grootte.

Wanneer de noedels gaar zijn, nemen ze hun vorm als het wordt verwarmd. Hetzelfde geldt voor het italiaanse pasta ‘ s, hoe langer ze koken, des te grover de vorm wordt. In het oude land, wanneer het voedsel schaars was, zouden de mensen knippen hun voedsel in kleine stukjes en maak ze tot een pasta om te overleven.

Italiaanse pasta is over het algemeen koud geserveerd. Hoewel de klassieke italiaanse tomaat saus is heerlijk bij geserveerd, wanneer toegevoegd aan dit type van dunne schijf van pasta, de smaak is sterk verbeterd. De tomaat is erg zoet van smaak, dus dit is een perfecte combinatie als het gaat om koken, italiaanse saus. Een andere geweldige combinatie is een verse Basilicum pesto saus met de pasta. Deze pesto is absoluut goddelijk, wanneer het wordt gemengd met een beetje kaas en geserveerd samen met gestoomde broccoli.

Als u wilt leren hoe om te koken van pasta als een professional, dan moet je aandacht besteden aan de manier waarop je kookt verschillende delen van de noedels.

Wanneer de pasta is lang noedels, hoe langer je ze koken. Je moet altijd gebruik maken van een hoge temperatuur, zoals 8 minuten in de eerste fase van het koken, dan verlagen tot ongeveer vier minuten in de laatste fase. Dit is een belangrijke tip voor het koken van het recht, en je kunt leren hoe om te koken van pasta, zoals een pro eenvoudig door het volgen van deze eenvoudige richtlijnen.

Als het gaat om het lange koken pasta, zoals spaghetti, kunt u het toevoegen van een verscheidenheid van ingrediënten te helpen mee. Als u wilt toevoegen van tomaten, dan kunt u dat doen terwijl de pasta nog warm is, zodat ze kunnen toevoegen aan hun sappen aan de mix. Vervolgens kunt u ze in een pot met een deksel om te voorkomen dat ze overkoken. Als het gaat om het lange koken pasta, zoals spaghetti, er zijn verschillende andere ingrediënten die je kunt toevoegen. Het is gewoon een kwestie van experimenteren en uit te zoeken wat het beste werkt voor uw smaakpapillen.

Vind meer informatie: novusventus.shop

Related Post