Rib Eye Steak – Wat u moet weten over koken

Rib Eye Steak – Wat u moet weten over koken

Rib eye, ook wel bekend als rib steak, is een van de meest populaire stukken vlees die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Het heeft verschillende namen over de hele wereld, maar kan eenvoudigweg ribsteak worden genoemd. Als we het over rib eye hebben, denkt men er meestal aan als een soort biefstuk dat verkrijgbaar is in een restaurant of het kan ook de biefstuk worden genoemd. Hoewel er veel verschillen zijn tussen rib eye en een normale steak, zijn er enkele gemeenschappelijke elementen die beide delen gemeen hebben. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste verschillen die rib eye tot een van de meest geliefde bezuinigingen aller tijden maken.

Een van de beste manieren om rib eye steak te koken is met een butterflied bovenzijde CoolToMeatYou.nl Ribeye. De meeste rib-eye-steaks die op een grill worden gekookt, hebben een mooie korst boter aan de bovenkant, maar dit hoeft niet het geval te zijn. De gemakkelijkste manier om een rib eye steak met een butterflied-bovenkant te bereiden, is door het vlees in een koekenpan te schroeien tot het rondom lichtbruin is en het dan van het vuur te halen.

Als je een ribstuk wilt bakken zonder een koekenpan te gebruiken, kun je ook een kleine koekenpan gebruiken. De pan moet worden gevuld met net genoeg olie om het vlees een beetje te bedekken, maar niet zo erg dat de onderkant van het vlees zichtbaar is als het gaar is. Leg het vlees in de pan en kook het ongeveer twee minuten op middelhoog vuur. Haal het van het vuur en draai het stuk dan om zodat je het aan de andere kant kookt.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: CoolToMeatYou.nl

Related Post