Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Sharepoint Online?

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Sharepoint Online?

. is de volgende generatie e-commerceoplossingen en is ontworpen voor het web, 's werelds grootste verzameling websites, naast het gebruik van mobiele apparaten. Dit jaar hebben zakelijke gebruikers toegang tot meer dan een miljard pagina's, waardoor het voor elk bedrijf onmogelijk wordt om een langzamere groeiperiode door te maken. Met Sharepoint kunnen organisaties ook de tools, services en applicaties gebruiken voor de trainingsbehoeften van hun werknemers. De apps stellen Sharepoint-beheerders ook in staat om de behoeften van de organisatie op het gebied van sociale netwerken en zakelijke samenwerking te beheren, terwijl gebruikers toegang krijgen tot werknemersrecords en gegevens.

Met Sharepoint online kunnen gebruikers hun documenten organiseren en op één locatie werken, en met al deze functies gecombineerd, kunt u één gemakkelijk te beheren Sharepoint-site hebben die goed werkt voor elk bedrijf en op elk apparaat. In Sharepoint online heeft u de mogelijkheid om uw documentbibliotheek te beheren door aangepaste workflows in te stellen die door de gebruiker kunnen worden geactiveerd en alle wijzigingen worden onmiddellijk bijgewerkt. U kunt zelfs de Sharepoint-webpagina automatisch alle nieuwe documenten laten opslaan wanneer ze op internet worden opgeslagen. U kunt zelfs nieuwe workflows opzetten waarmee gebruikers hun inhoudstypen, zoals documenten, spreadsheets, bestanden en PowerPoint-presentaties, kunnen synchroniseren met de online Sharepoint-site.

Sharepoint online heeft alle mogelijkheden die elke externe documentbeheertoepassing of e-commercesite nodig heeft. In dit hoofdartikel hebben we besproken wat deze mogelijkheden zijn en waarom organisaties erin zouden moeten investeren. In het hoofdartikel: mogelijkheden voor documentbeheer, hebben we gesproken over hoe organisaties hun documenten moeten beheren en hoe Sharepoint hen daarbij kan helpen. Ook hebben we gekeken waar Sharepoint online toe in staat is en hoe organisaties aan de slag kunnen. Ten slotte hebben we besproken hoe Sharepoint online gemakkelijk toegang biedt tot contentmanagement en dat de belangrijkste artikelen op hun website kunnen worden gelezen.

Informatie over dit onderwerp: Sharepoint modules