3 redenen waarom ik grote stukken vlees koop en ze invries

grote stukken vlees kopen

Er zijn veel redenen waarom u grote stukken vlees voor de BBQ zou willen kopen.

U kunt tijdens een kampeer- of vistrip naar de natuur gaan.Of misschien heb je BBQ-ribben over van het diner van vorige week die je nodig hebt om te marineren.Wat de reden ook is, als u over grote hoeveelheden voedsel beschikt, wordt het koken een stuk gemakkelijker.En het aroma zal heerlijk zijn, evenals de smaak!

Als je gaat kamperen of vissen en van plan bent dit jaar grote stukken vlees voor de barbecue te kopen, vergeet dan niet om wat diepvriesproducten in te pakken.Waarschijnlijk neem je wat gedroogde kip, varkensvlees, rundvlees of kalkoen mee.Dit is een probleemloze manier om die spullen op te bergen als je ervoor kiest om ze onderweg of in je camper te koken.Vergeet niet om het niet het hele seizoen in de vriezer te laten liggen.

Vleesachtige steaks zijn een uitstekende keuze voor uw maaltijden.

Zorg ervoor dat u de zilveren voering niet weggooit.In plaats van de biefstuk direct in het vuur te gooien, kun je hem in aluminiumfolie wikkelen en op de kolen van je grill leggen om te koken.Als u uw steaks op de grill kookt, krijgt u de ossenhaas, hamburger of hotdogs waar u van droomt en bespaart u een hoop geld.

Behalve dat je van je grill een “grill” maakt in plaats van een “verbrand” gebied, kun je ook een koelbox kopen met een luchtdichte afsluiting, zodat je niet hoeft te koken met een “stick”.Stop gewoon je ingrediënten erin, sluit het deksel, stel de temperatuur in en zet de ventilator op medium snelheid.Dit zorgt ervoor dat de items die u kookt op de juiste kooktemperatuur blijven.Het is veel minder rommelig en tijdrovend dan koken op directe hitte.

Vergeet niet om goede bouillon te kopen voor het geval je besluit wat extra kruiden aan je kookkunsten toe te voegen.Veel mensen voegen graag een beetje rozemarijn of knoflook toe aan de marinara die ze op hun gehaktballetjes of kip-Parmezaanse kaas doen.Als u uw ingrediënten in bulk koopt en uw ingrediënten thuis bereidt, zal dit uw kooktijd verkorten.U kunt zelfs uw marinara en andere ingrediënten verminderen door het voedsel in de marinara te marineren voor een extra dosis smaak.

Als ik snel iets wil koken, ga ik naar bevroren vlees. Net zoals wanneer ik wil bakken, diepvriesgroenten wil kopen en wat kruiden in mijn keukenmachine wil krijgen.De kruiden nemen het werk uit het bereiden van bevroren rundvlees en groenten.Gebruik gewoon je fantasie bij het koken van bevroren vlees.